Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Yavin Wiedźmion

|
Wysłany: Nie Maj 20, 2007 13:53 Temat postu: STARCRAFT RPG |
|
|
STARCRAFT - rpg. Projekt na lato, na pierwsze dni po naszych sesjach. Projekt nocny i mocno klimatyczny. Pierwsza sesja - kampania - BonuS.
Prowadzący#1 - BonuS
Gracz#1 - BonuS _________________ "Starcraft2 , and thats the way the cookie crumbles!" Cookies of the World United |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Maj 20, 2007 13:53 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Yavin Wiedźmion

|
Wysłany: Nie Maj 20, 2007 14:21 Temat postu: |
|
|
Jako, że sesja odbędzie się w nocy, dokonamy zbiorowego zakupu świetlików chemicznych. Trzeba będzie załatwić lokal - jakiś garaż, czyjąś stodołę, a może bardziej osamotniony dom.
Proszę o propozycje i oferty. _________________ "Starcraft2 , and thats the way the cookie crumbles!" Cookies of the World United |
|
Powrót do góry |
|
 |
Yavin Wiedźmion

|
Wysłany: Nie Maj 20, 2007 14:28 Temat postu: |
|
|
Świetliki na szyjach, po więcej światła siegając zapalamy najwyzej latarki, napoje energetyzujące i środek nocy.
 _________________ "Starcraft2 , and thats the way the cookie crumbles!" Cookies of the World United |
|
Powrót do góry |
|
 |
Yavin Wiedźmion

|
Wysłany: Nie Maj 20, 2007 17:28 Temat postu: |
|
|
Hell, it's about time. _________________ "Starcraft2 , and thats the way the cookie crumbles!" Cookies of the World United
Ostatnio zmieniony przez Yavin dnia Nie Maj 20, 2007 23:01, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Raynor.pl Terran Marine Corps

Dołączył: 20 Maj 2007 Posty: 1 Skąd: Mar Sara / Nergalowo Wielkie
|
Wysłany: Nie Maj 20, 2007 22:17 Temat postu: And so ... |
|
|
A więc ... To ja ! Znany ( narazie przez BonuS'a ) i kochany (chyba też tylko przez niego) Ray. Chciałbym tu, na tym zacnym forum wyrazić swoją chęć by uczestniczyć w tym arcy zacnym projekcie. Choć o prawdziwych RPG wiem mało (session count : 0 ) , jestem chętny do nauki i wspólnej zabawy z oto tu zgromadzonymi. Ufff... Official mode of. Tak naprawdę Wojciechem jestem zwany i uszczęszczam do 1-szej lasy LO. Ot taki zwykły uczniak z aspiracjami by podbić świat. Mieszkam tak daleko so szczęśliwego centrum Wszechświata , że mam problemy by dostać się do Łodzi. Ale raz na jakiś czas wpaść na sesyję mogę. btw moje zdjęcie ;]
 _________________ "W Czarnobylu też jest wiosna, trawka się czerwieni, ptaszki wesoło podszczekują...." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mojrzesz Cliath

|
Wysłany: Pon Maj 21, 2007 21:34 Temat postu: |
|
|
Dodał bym jeszcze że obowiązkowe ubrania to mundury wojskowe mile widziane wszelkie repliki nowożytnej broni takie jak pistolety, karabiny, granaty i bagnety (podkreślam REPLIKI). Możecie na mnie liczyć tylko że jako gracza a nie MG, choć wszelkimi pomysłami będę się dzielił _________________ porozumiewawczy kop w głowę jako uniwersalna technika budowania atmosfery |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Maj 21, 2007 21:34 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |