Forum GLASSgnawer Strona Główna GLASSgnawer
homo homini lupus est ;]

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Kto jest kim??

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum GLASSgnawer Strona Główna -> Różne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Mojrzesz
Cliath

PostWysłany: Sob Gru 30, 2006 23:03    Temat postu: Kto jest kim?? Odpowiedz z cytatem

Może nie jest to niezbędne ale na pewno umili i ułatwi życie.
Zdań nie zaczyna się od a więc, a więc niech każdy się tu przedstawi jak tylko zdoła się zalogować. Aby zachęcić was do tego posłużę się własnym przykładem: Jestem Mojrzesz (to rz w środku nie jest błędem, jest celowe) jestem rodowitym Łodzianinem studiuje ochronie środowiska interesuje się ASG, książkami, piwem, graniem na gitarze, dzikimi imprezami i okultyzmem. W moim pokoju czasem można znaleźć skarby, a czasem nie można znaleźć wyjścia ale zawsze trudno jest znaleźć podłogę pod zalewającą ją warstwą różności.
Reklama

Wysłany: Sob Gru 30, 2006 23:03    Temat postu:

Powrót do góry
Gawain
Filodox

PostWysłany: Nie Gru 31, 2006 11:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dobra, skoro tak, to jedziemy.
W życiu ksywek miałem sporo, ale na tym forum znany jestem głównie jako Laska (z dużej litery i TEN Laska). Jestem Łodzianinem z dziada pradziada, studiuję Inżynierię Środowiska na wydziale Budownictwa PŁ (nie mylić z IŚ na Ochronie Środowiska... bodajże).
Zainteresowań nie stwierdziłem, ale lubię czytać, rysować i wkurzać aktualnego MG. No i piwo.
inż._bodzio_w
Cliath

PostWysłany: Pon Sty 01, 2007 09:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hmmmm... No więc... ok...
Jestem Mucha (ten Mucha) Made in Łódź. Jestem studentem. Inżynierii Materiałowej (nie mylić z materiałoznawstewem) wydziału mechanicznego PŁ. Zawsze o tym marzyłem. Moim hobby jest muzyka. Nade wszystko polska, i nade wszysko ta dobra, i najlepiej zeby nikt oprocz mnie jej nie znał. Obecnie, jak mawia mój Tata, ucze sie tego, co mi sie podoba, czyli niczego, co w sumie nie jest odległe od prawdy. Nie posiadam zdolności (może troche muzycznie sie udzielam amatorsko), lubie SP, ulubiona postać to Stan. Zawsze staram sie konczyc zdanie haszem, taka naleciałość z czasow gdy sms był podstawową formą komunikacji. Wsio!#
inż._bodzio_w
Cliath

PostWysłany: Wto Sty 16, 2007 19:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

widze ze strasznie sie ostatno rozleniliwiście (rozlewiniliscie) (rozwiliniliscie?) i jakos zycie na forum umiera, BONUS kur*a mac, masz zmienic Mojrzeszowi avatara, na jakiegos normalnego, a jak mi zmienisz to sie zbuntuje i nie postawie hasza (#) na koncu!! Nie zartuje!! Dobra, a teraz serio, bierzemy sie za wiosła i jakąś probe uskuteczniamy, słucham propozycji!#
Gawain
Filodox

PostWysłany: Wto Sty 16, 2007 19:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jestem za!
inż._bodzio_w
Cliath

PostWysłany: Czw Sty 18, 2007 15:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

BTW: w piatek (jutro) w pubie INDEX na ulicy Radwańskiej chyba bede ja z kolega Marcinem Wybornym, może ktos jeszcze zaszczyci swą obecnością? Tak tylko pytam dla przyzwoitości bo pewnie jak zawsze każdy juz ma cos w planach... Sorry ale wczesniej nie wiedziałem. Czekam na odzew. Jakby kogos godzina dokladna interesowala to jeszcze nie wiem, ale jak sie ktos zainteresuje to ustale, i podam. Wsio!#
inż._bodzio_w
Cliath

PostWysłany: Pią Sty 19, 2007 17:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak więc prawdopodobnie dziś bede w Indexie ja, Wybór, Konrad i Maciek "Czszonek" jak ktos ma czas i ochote to niech mi zaesemesuje ze też sie tam wybierze. I mam nadfzieje że dzis nie bedzie tak wiało jak wczoraj...
Pochwalę sie ze jeszcze tylko TPMy mi zostały do zaliczenia z mojej niesamowicie wypasionej karty awansu <sweet> i jak je zalicze (a mam zamiar) to zdobede full pkt na mozliwości moje skromne :]SmileSmile. ołkej panowie, życzcie żebym nie musiał Wybora wnosic do niego do domu. Ema!#
inż._bodzio_w
Cliath

PostWysłany: Pon Mar 05, 2007 17:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dobra, miarka sie przebrała, ale wracając do tematu "Kto jest kim" musze napisac że uzytkownik Marcin jest ch*jo#y bo sie zarejestrował a nie udziela sie w życiu na osiedlu, jestem zbulwersowany i zamierzam wykonac na nim <Taisetsu na mono>! Czy ktos jest chetny do przyłączenia sie w tej wspaniałomyslnej idei? mysle że chetni sie znajdą. Tymczasem borem lasem!#
Yavin
Wiedźmion

PostWysłany: Wto Mar 06, 2007 00:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

http://www.wrzuta.pl/film/k07Z9sDnIx/pod_namiotem
mgr inż. Łebster
Cliath

PostWysłany: Pią Mar 09, 2007 11:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bleeeee. Jestem Łebster(ten Łebster, a przynajmniej tak mi sie wydaje). Chciałem studiować Oranżadologię, ale niestety sie tam nie dostałem, więc wylądowałem na Biotechnologii na Poliszkole. Interesuje się spijaniem oranżady, piwa tudzież innych trunków. Moim hobby jest obijanie się. To by było na tyle.
Reklama

Wysłany: Pią Mar 09, 2007 11:07    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum GLASSgnawer Strona Główna -> Różne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: