karolinapazur Kinfolk
|
Wysłany: Pon Cze 24, 2024 11:47 Temat postu: wykończenie mieszkania pod klucz w warszawie |
|
|
Chciałbym dopytać, czy ktoś ma doświadczenie w kwestii wykończenia mieszkania ze stanu deweloperskiego pod klucz w Warszawie? Gdzie mogę znaleźć informacje na ten temat? Szukałem już na portalach internetowych a także na stronach poświęconych aranżacji wnętrz, jednak wciąż potrzebuję więcej wskazówek. Możecie mi pomóc? Dziękuję z góry za wszelkie rady!#nowoczesne rozwiązania wykończenia mieszkań w warszawie
I am currently looking for information on finishing an apartment from a developer's standard to turnkey in Warsaw. Can anyone recommend a reliable company or website where I can find more details on this topic? I have been searching for information on profesjonalne podejście do remontów mieszkań w warszawie but haven't found what I need yet. Thank you in advance for your help!
Я ищу информацию о "Отделке квартиры под ключ в Варшаве после строительства". Подскажите, где можно найти подробную информацию по этой теме? Я пытался найти информацию на najlepszy zespół remontowy w stolicy. |
|